Panel z nepremokavého polyesteru 49x49 lesná víla - biele pozadie

Skladom 23,0 ks
U Vás doma v utorok 30.04.
3,50 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-15014

Tento vzor na iných druhoch látok:

Zloženie: 100 % polyester
Gramáž: 190 g/m2 ± 5 %
Celkové rozmery: 49x49 cm
Vodný stĺpec: 1000 mm
Rubová strana látky je biela.
Látka má OEKO-TEX standard 100

Panel z čiastočne nepremokavého polyesteru - multifunkčná elegancia a praktickosť.

Predstavujeme Vám našu najnovšiu látku z kolekcie dizajnových látok – panel z čiastočne nepremokavého polyesteru. Vytvorený s precíznosťou a myšlienkou na multifunkčné využitie, tento materiál je perfektným spojením estetiky a úžitkovej hodnoty.

Vlastnosti a výhody:

Rôznorodé využitie: Ideálny pre sťahovacie vaky a ruksaky, ktorým poskytuje odolnosť voči vlhkosti a zvýšenú trvácnosť. Zároveň dodáva originálny vzhľad dekoračným vankúšom alebo vankúšikom pre Vašich domácich maznáčikov.

Udržiavanie a čistenie: Látka je navrhnutá tak, aby sa jednoducho udržiavala. Pre bežné čistenie stačí rýchlo utrieť vlhkou handričkou. Pri hlbšom zašpinení je možné zvoliť ručné pranie na nízkej teplote.

Vysoká kvalita: Ako pri všetkých našich produktoch, aj tento panel je výsledkom našej vášne pre dizajn a kvalitu. Vytvorený z vysoko kvalitného polyesteru, garantuje dlhú životnosť a odolnosť.

Vlastný dizajn: Tento panel, ktorý nájdete v našom e-shope, je výsledkom našej kreativity a vlastného návrhu. Takže, keď si vyberiete tento produkt, viete, že máte niečo skutočne originálne.

Pripojte sa k našim spokojným zákazníkom a objavte radosť zo šitia - tento panel z čiastočne nepremokavého polyesteru dodá jedinečnosť a originalitu Vašim šitým produktom.

Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: