Panel so strihom na detský pršiplášť Iris lesná víla 86-110

Skladom 12,0 ks
U Vás doma v utorok 30.04.
10,99 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-13394

Tento vzor na iných druhoch látok:

Zloženie: 100% polyester
Gramáž: 65 g/m2 ± 5 %
Rozmer panelu: 150x120 ± 5cm
Rubová strana látky je biela.
Látka má OEKO-TEX Standard 100.

1 - predný diel
2 - zadný diel
3 - kapucňa
4 - šilt
5 - predné nakladané vrecko
6 - légy
7 - podsádka kapucne
8 - príklopka na vrecko
9 - sťahovačka na rukáv
10 - pútko

F - dĺžka zadného dielu
E1 - dĺžka predného dielu+ stojačik kapucne
I - dĺžka rukáva + plecnica
W - šírka

K ušitiu budete potrebovať:
guľatá gumička (do sťahovačky rukávu) - 1m
suchý zips (háčik + plyš) - 0,2m
guľatá gumička (do kapucne) - 0,8m

Upozornenie: Produkt sa predáva ako strih vytlačený na látke, nie ako hotový ušitý výrobok.

Veľká ponuka panelov so strihom na detský pršiplášť s autorskou grafikou z vodeodolnej šuštiakoviny. Strih vytlačený priamo na látku - stačí vystrihnúť a šiť, vhodné aj pre úplných začiatočníkov v šití. Vytvorili sme strih na originálny "rastúci" pršiplášť. Nastaviteľnosť veľkosti je jedna z popredných vlastností nášho tzv. rastúceho modelu. Panel so strihom na dizajnový, vodeodolný pršiplášť potláčame priamo v Takoy. Nepremokavá šuštiakovina Light je ľahká látka s 65g/m2 s dvojitým mliečnym povlakom, vďaka čomu má vodeodolné vlastnosti.
Panely so strihom na pršiplášť sme vytvorili v 3 veľkostných skupinách. Každá skupina zastrešuje 5 veľkostí. Nazývame ho rastúcim modelom práve pre jeho flexibilitu. Rukávy pršiplášťa je možné vďaka sťahovacím gumičkám variabilne nastaviť podľa potreby. Nezabudnite preto nahliadnuť do našich veľkostných tabuliek a pred kúpou panelu, prekontrolovať miery vášho dieťaťa.
Keďže výbava pre školáka nie je len o pršiplášti, vytvorili sme set, ktorý obsahuje všetko, čo nesmie chýbať pri nástupe do školských lavíc. Desiatové vrecko, športový vak a pršiplášť v identickom dizajne. Na výlete alebo v škole - so štýlovým pršiplášťom od Takoy daždivé dni viac neprekvapia.

Ako ušiť pršiplášť z panelu: K danému produktu sme pripravili podrobný fotopostup aj videonávod, ktorý vás prevedie od prvého až po posledný krok. Odporúčame používať univerzálnu ihlu na bežné šitie s hrúbkou 75 až 90, čím jemnejší materiál, tým tenší hrot. Vyberte si z našej ponuky ihiel v prvotriednej kvalite značky Beissel, ktoré sú vyrobené v nemeckej licencii. Nezabudnite si dokúpiť príslušenstvo na šitie pršiplášťa, rozpis nájdete vo fotonávode.


AKO UŠIŤ PRŠIPLÁŠŤ Z PANELU

AKO UŠIŤ PRŠIPLÁŠŤ Z PANELU
Inšpiráciu na šitie nájdete vo videu.
Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt:
K tomuto produktu odporúčame zakúpiť: