Panel detský meter na stenu / nepremokavý polyester motýlia víla

Hodnotenie:
(1)
100% of 100
Skladom 6,0 ks
U Vás doma v utorok 30.04.
9,99 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-13241
Zloženie: 100 % polyester
Gramáž: 200 g/m2 ± 5 %
Rozmer panelu: 50x160cm ± 5cm
Vodný stĺpec: 1000 mm
Rubová strana látky je biela.
Látka má OEKO-TEX standard 100


Upozornenie: Produkt sa predáva ako strih vytlačený na látke, nie ako hotový ušitý výrobok.

Detský meter na stenu od Takoy - Zaznamenajte čaro každého dňa hravo, edukatívne a nevšedne. S naším detským metrom na stenu nezmeškáte ani jeden významný míľnik Vášho dieťaťa. Každý deň sa stane hrou. A navyše autorské vzory v našej ponuke sú skutočne kúzelné. Detský meter stačí jednoducho zavesiť na stenu.
Panel je vyrobený z kvalitného materiálu, ktorý odoláva aj najväčším dobrodružstvám a hre detí. V zložení 100% polyester zabezpečuje pevný tvar, ktorý udržiava detský meter v rovnej línii. Panel je dosť pevný práve kvôli vysokej gramáži 190g/m2. Odporúčame ručné pranie max. 30°C. Jeho rozmer je 160x50 cm a je nielen skvelým spoločníkom na meranie, ale aj zábavným sprievodcom pri spoznávaní farieb, čísel, zvieratiek a podobne. Zvečnite neopakovateľné momenty s detským metrom na stenu od spoločnosti Takoy.

Ako ušiť a nachystať detský meter: Hravo a veľmi jednoducho! Panel obstrihneme dookola po červenej línii. Bočné strany metra prehneme na dvakrát na šírku cca 1 cm a úzko v kraji prešijeme. Začiatok aj koniec metra prehneme na dvakrát (1cm a cca 4cm, podľa hrúbky tyče) a prešijeme. Vytvoríme tunel na prevlečenie šnúrky. Pre spevnenie metra cez tunel vsunieme tyč ( drevo, plast, kov) Odporúčame používať univerzálnu ihlu na bežné šitie s hrúbkou 75 až 90, čím jemnejší materiál, tým tenší hrot.Vyberte si z našej ponuky ihiel v prvotriednej kvalite značky Beissel, ktoré sú vyrobené v nemeckej licencii.

Tip: V našej ponuke objavíte mnoho nádherných variácií šnúr. Odtieň, priemer aj zloženie šnúry je na vlastnom uvážení a originalite jednotlivca.


AKO UŠIŤ DETSKÝ METER NA STENU

AKO UŠIŤ DETSKÝ METER NA STENU
Inšpiráciu na šitie nájdete vo videu.
Recenzie produktu
  1. Quality
    100%
    kvalita materiálu
    nepremokavosť

    Hodnotenie od Eva K.

    Posted on

Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: