Panel box na hračky / prešívaná šuštiakovina motýlia víla

Skladom 9,0 ks
U Vás doma v pondelok 22.04.
13,99 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-12882
Informovať ma pri naskladnení väčšieho množstva, ako je aktuálne skladom Klikni tu
Zloženie: 100 % polyester
Gramáž:340 g/m2
Celkový rozmer: 70x115 cm ±5cm

Upozornenie: Produkt sa predáva ako strih vytlačený na látke, nie ako hotový ušitý výrobok.

Len v takoy hotový strih s vytlačeným panelom, ktorý stačí vystrihnúť a šiť. Prešívaný panel je hotový strih vytlačený na kvalitnej šuštiakovine s výplňou, ktorá má jemný lesk, skvelo drží tvar a dokonca neprepúšťa vodu. Nemusíte sa zdržiavať vyplňovaním ani zošívaním niekoľkých materiálov do jedného celku. Prešívaná šuštiakovina vám navyše ponúka veľmi jednoduché spracovanie. Pri strihaní sa nestrapká a šitie s ňou je veľmi príjemné. Pri šití vlastného boxu na hračky budete okrem prešívaného panelu potrebovať základné krajčírske pomôcky ako nožnice, cvakačky - oceníte najmä pri nitkách, ktoré treba šetrne odstrániť. Samozrejmosťou sú špendlíky, krieda, pravítko a kvalitná niť, ktorú nezabudnite farebne doladiť k vášmu panelu.

Ako šiť panel - box na hračky: Krok po kroku v našom fotopostupe vás povedieme a preto ušitie takéhoto boxu na hračky zvládne naozaj aj začiatočník. Dodržanie fotopostupu je dôležité a ovplyvní výsledok vašej práce. Všetky diely je potrebné z panelu vystrihnúť a následne ich zošívať. Odporúčame šitie rovnostehom a používať ihlu Universal na bežné šitie látok s mierne guľatým hrotom veľkosť 75 až 90, čím jemnejší materiál, tým menšia sila ihly. Vyberte si z našej ponuky ihiel v prvotriednej kvalite značky Beissel, ktoré sú vyrobené v nemeckej licencii.

Tip: Nezabudnite na ostré a kvalitné krajčírske nožnice, ktoré vám pri strihaní zabezpečia hladké prestrihnutie látky, ale zároveň majú ergonomickú rukoväť, ktorá bude pre vás komfortná. Nožnice používajte výhradne na látku. V prípade, že nožnice používate na látku a papier súbežne, veľmi rýchlo sa otupia a znehodnotia.


AKO UŠIŤ BOX NA HRAČKY Z PANELU SO STRIHOM │ @TakoySK

AKO UŠIŤ BOX NA HRAČKY Z PANELU SO STRIHOM │ @TakoySK
Poď s nami ušiť najpraktickejší úložný priestor na hračky. Tentokrát sme vymysleli panel so strihom pre najmenších: Dizajnový box na hračky z prešívanej šuštiakoviny! Stačí vystrihnúť strih z nášho panelu a s naším návodom to zvládneš.
Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: