Iné (Desiatové vrecko, vianočné dekorácie, vaky...)

Ako ušiť ŠTÝLOVÉ KABELKY a elegantné DARČEKOVÉ BALENIE jednoducho a rýchlo

Inšpiráciu na šitie nájdete vo videu.



AKO UŠIŤ ŠPORTOVÝ VAK Z PANELU

Inšpiráciu na šitie nájdete vo videu.



AKO UŠIŤ DETSKÝ METER NA STENU

Inšpiráciu na šitie nájdete vo videu.



AKO UŠIŤ KABELKU | TAŠKU | NA BEŽNOM ŠIJACOM STROJI

Inšpiráciu na šitie nájdete vo videu.



AKO UŠIŤ BOX NA HRAČKY Z PANELU SO STRIHOM │ @TakoySK

Poď s nami ušiť najpraktickejší úložný priestor na hračky. Tentokrát sme vymysleli panel so strihom pre najmenších: Dizajnový box na hračky z prešívanej šuštiakoviny! Stačí vystrihnúť strih z nášho panelu a s naším návodom to zvládneš.



AKO UŠIŤ DEKORAČNÝ ZAMATOVÝ VANKÚŠ │ @TakoySK

Poď si opäť niečo ušiť! Čo tak štýlový vankúš z nášho zamatu? Bude mäkký, príjemmný na dotyk a vďaka dizajnovému zamatu bude pôsobiť luxusne. Šmrc mu pridáme aj pomocou obľúbeného prámiku s brmbolcami. Uši si svoj vlastný dizajn vankúša, ktorý oživí akúkoľvek pohovku.



AKO UŠIŤ EKOLOGICKÉ KUCHYNSKÉ UTIERKY │ @TakoySK

Čo tak vymeniť jednorázové papierové kuchynské utierky za látkové? Poď s nami ušiť ekologické kuchynské utierky! Ponúkame Ti jednoduchý návod, vďaka ktorému začneš mať z upratovania konečne radosť.



AKO UŠIŤ VANKÚŠ Z PANELU SO STRIHOM V TVARE SRDCA │ @TakoySK

Premýšľaš ako originálne obdarovať svoju milovanú osobu na sviatok Valentína? Ručne ušitý vankúš v tvare srdca poteší každého! Pripravili sme pre Teba krásne bavlnené panely v tvare srdiečka. Stačí vystrihnúť, zošiť, vyplniť a obdarovať toho, koho máš najradšej.



AKO UŠIŤ "SCRUNCHIE" GUMIČKU DO VLASOV │ @TakoySK

Gumičky do vlasov alebo scrunchie, zažívajú veľký návrat. Ukážeme Ti pár materiálových a strihových tipov, ako rýchlo a jednoducho ušiť gumičku do vlasov. Štýlová schrunchie vyzerá dobre vo vlasoch, ale dá sa nosiť aj na ruke ako náramok. Tak bude aspoň vždy "po ruke", keď Ti budú rozpustené vlasy prekážať. Uši s nami gumičku do vlasov.



TIPY AKO VYROBIŤ VIANOČNÉ POZDRAVY │ @TakoySK

Ostávajú Ti doma vždy nejaké zvyšky látok a Ty nevieš čo s nimi? Ukážeme Ti pár tipov ako vyrobiť vianočný pozdrav, kde využiješ zvyšky látok a aj zvyšky kraftového papiera.



AKO UŠIŤ MIĽNÍKOVÚ DEKU S HRAČKAMI │ @TakoySK

Uši si s nami originálnu miľníkovú deku. U nás nájdeš krásne míľnikové deky v novej veľkosti a originálnych dizajnoch, ktoré si vieš ušiť sama. Na deku si vďaka ušitým hračkám môžeš vyznačiť dni, týždne a mesiace, v ktorých svoju ratolesť fotíš. Zhotovenie je veľmi jednoduché a výsledok Ti zaručene urobí veľkú radosť.



AKO BALIŤ DARČEKY DO LÁTKY │ @TakoySK

Krásne zabalené darčeky patria k Vianociam. Dosť bolo jednorázového papierového balenia! Skús zabaliť vianočné darčeky do látky. Môže to byť originálne balenie a zároveň aj súčasť darčeka.



AKO UŠIŤ ODLIČOVACIE TAMPÓNY S BALENÍM │ @TakoySK

Pozri na jednoduchý návod ako ušiť dizajnovú sadu textilných odličovacích tampónov s praktickým balením. Je to ideálny ekologický darček pre každú ženu.

AKO UŠIŤ ĽANOVÉ VRECKO NA CHLIEB │ @TakoySK

Ako konať viac EKOlogicky? Poď si ušiť praktické ľanové vrecko na chlieb. Samotná výroba textilného vrecka trvá krátko, ale jeho využitie, bude trvať dlho.



AKO UŠIŤ ADVENTNÝ KALENDÁR │ @TakoySK

Uši si s našim návodom jedinečný adventný kalendár. Originálny kúsok navrhnutý a potlačený u nás v TAKOY.



AKO UŠIŤ VIANOČNÉ OZDOBY │ @TakoySK

U nás nájdeš unikátny panel, ktorý je plný rozkošných vianočných ozdôb. Stačí ich len nastrihať, zošiť a naplniť. Urob si originálnu vianočnú výzdobu s našimi ozdobami.



AKO UŠIŤ DETSKÚ ČELENKU V TVARE KORUNKY │ @TakoySK

Uši si s nami originálnu čelenku. Detská čelenka z úpletu je vhodná nielen na prechodné obdobie, ale aj na nosenie počas celého roka.Tá, ktorú si môžeš s nami vyrobiť, je v tvare korunky. Kto z nás nechcel byť aspoň na chvíľu princeznou, alebo malým princom.



AKO UŠIŤ ZÁBAVNÝ DETSKÝ VAK │ @TakoySK

Vyskúšaj si ušiť vak s našim videonávodom. Vybrať si môžeš z panelov s motívom veselých zvieratiek s vysúvacím jazykom. Zistíš, že ušiť originálny vak nie je vôbec komplikované.



AKO UŠIŤ DESIATOVÉ VRECKO │ @TakoySK

Čo tak ale ušiť si praktické rolovacie vrecko na desiatu? Vymysleli sme pre vás veľmi jednoduchý návod - ako na to. Naše desiatové vrecko bude praktické, ale aj pekné, lebo si ho ušijeme z kvalitného dizajnového polyesteru. Poď si ho s naším jednoduchým návodom ušiť.



AKO UŠIŤ DVOJVRSTVOVÚ ČIAPKU │ @TakoySK

V tomto videu ti ukážeme aké jednoduché je ušiť dvojvrstvovú čiapku z úpletu. Strih na stiahnutie zdarma nájdeš v našom fotoblogu.



AKO UŠIŤ RÚŠKO │ @TakoySK

Uši si s nami rúško.



AKO UŠIŤ OBOJSTRANNÝ NÁKRČNÍK │ @TakoySK

Jednoduchý videonávod – Ako ušiť obojstranný nákrčník.



Ako ušiť - vak - návod pre začiatočníkov

V novom videu z dielne Takoy vás naučíme ako z našich nových panelov ušiť praktický vak do školy. Na výber máme niekoľko zvieratkovských vzorov, ktoré majú krásne 3D prvky. Panely sú vyrábané z polyesteru, takže zvládnu aj dážď. Panely tu: https://bit.ly/3z3DMl8



VIANOČNÉ DEKORÁCIE | ŠITIE PRE ZAČIATOČNÍKOV

Inšpiráciu na šitie nájdete vo videu.



AKO UŠIŤ ČELENKU | ŠITIE PRE ZAČIATOČNÍKOV | DIY

Inšpiráciu na šitie nájdete vo videu.



NAJLEPŠÍ ČASOPIS O ŠITÍ ?

Inšpiráciu na šitie nájdete vo videu.