Zips skrytý nedeliteľný 3mm ružový - 25cm

Skladom viac ako 50,0 ks
U Vás doma v utorok 30.04.
0,65 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-13871

Farebné varianty

Dĺžka: 25 cm, Šírka: 3 mm

Neviditeľný špirálový zips s Autolock zapínaním: perfektné splynutie s Vašimi šitými produktami

Predstavujeme Vám špičkovú voľbu pre každého, kto hľadá dokonalý dokončovací detail na svoje odevy a doplnky - skrytý špirálový nedeliteľný zips. Jeho unikátna konštrukcia zabezpečuje, že keď je zips našitý, špirála zostáva skrytá, čím sa dosiahne efekt takmer neviditeľného zapínania.

Kľúčové vlastnosti, ktoré robia tento zips ideálnym pre Vaše projekty:

Neviditeľný: Po našití na látku zostáva špirála zipsu skrytá, čo zabezpečuje čistý a profesionálny vzhľad odevov a interiérových šitých doplnkov.
Široké použitie: Tento všestranný zips je ideálny pre všetky typy odevov ako šaty, sukne, tričká, dresy a kostýmy. Neoceniteľný je aj pre vytvorenie diskrétneho zapínania na vankúšoch a iných produktoch z dekoračných textílií.
Autolock systém: Dômyselný autolock mechanizmus zaisťuje, že zips ostane na mieste, keď je zapnutý, čo pridáva na bezpečnosti a pohodlí pri nosení.
Estetická dokonalosť: Vďaka svojej schopnosti splynúť s látkou je tento zips perfektnou voľbou pre tie projekty, kde chcete aby boli funkčné prvky takmer neviditeľné.
Nechajte sa očariť praktickosťou a estetikou našich skrytých špirálových zipsov. Či už pracujete na novom odevnom kúsku, alebo hľadáte elegantné riešenie pre Vaše dekorácie v domácnosti, naša ponuka zipsu s autolock zapínaním je to, čo potrebujete pre dosiahnutie špičkového vzhľadu. Objednajte si dnes a doprajte svojim projektom ten správny finálny dotyk s naším skrytým špirálovým zipsom, kde funkčnosť stretáva neviditeľný šarm.

Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: