Vyšívacia priadza sada 100 ks

Skladom viac ako 50,0 ks
U Vás doma v piatok 03.05.
10,50 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-14861
Zloženie: 100% bavlna

Vyšívací set farebných priadzí – ideálny pre každého tvorcu

Predstavujeme Vám náš set vyšívacích priadzí, ktorý je dokonalým spoločníkom pre každého nadšenca ručného vyšívania. Tento farebný set obsahuje rôzne farby 8 metrových vyšívacích priadzí, vyrobených zo 100% bavlny. Tieto priadze sú navrhnuté tak, aby poskytovali vynikajúcu kvalitu a flexibilitu pri ručnej tvorbe vyšívaných umeleckých diel.

Výhody našich vyšívacích priadzí
Vysoká kvalita: Každá priadza je vyrobená zo 100% bavlny, čo zaisťuje mäkkosť a odolnosť proti oderu.
Ideálne pre ručné vyšívanie: Naše priadze sú špeciálne navrhnuté pre ručné vyšívanie, čo zaručuje, že Vaše projekty budú vždy vyzerať perfektne.
Farebná rozmanitosť: Set obsahuje rôzne farby, čo vám umožňuje realizovať širokú škálu vyšívacích návrhov a projektov.
Všestrannosť použitia: Vhodné na vyšívanie oblečenia, dekoratívnych doplnkov, domácich a ďalších textílií.
Ideálny pre kreatívne projekty
Či už ste začiatočník alebo skúsený vyšívač/vyšívačka, náš set vyšívacích priadzí obsahuje potrebné farby na začatie alebo rozšírenie Vašich vyšívacích projektov. Využite naše priadze na tvorbu osobitých darčekov, jedinečných odevných doplnkov alebo na zdobenie domova originálnymi textilnými umeleckými dielami.

Záruka kvality

Sme hrdí na to, že náš vyšívací set priadzí splňa najvyššie štandardy kvality a estetiky. Investujte do našich vyšívacích priadzí a získajte spoľahlivý materiál, ktorý Vám umožní vytvárať krásne a trvanlivé vyšívané diela. Objednajte si dnes a začnite s tvorbou!

Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: