Stuha saténová 5cm jablonica biela na červenej

Skladom 24,3 m
U Vás doma v utorok 30.04.
1,60 € / m s DPH
Konečná cena EUR
m
Kód: NS-15158
Šírka: 5 cm

Saténová dizajnová stuha - perfektný doplnok k oblečeniu či dekoráciám

Predstavujeme Vám našu saténovú stuhu, kde každý kúsok je plátnom pre autorské grafiky, navrhnuté a vytlačené v našej výrobe v Takoy. Tento exkluzívny produkt je vyrobený z kvalitného materiálu, ktorý zaručuje, že každý Váš ušitý projekt bude originálny. Ideálna na doplnky, dekorácie alebo ako jedinečný akcent na odevy, naša saténová stuha pridá ten správny dotyk originality a štýlu kamkoľvek sa rozhodnete ju použiť.

Prečo si vybrať túto stuhu?
1. Originalita a kreativita: Autorské grafiky zaručujú, že každý kúsok je originálny a odlíši Vaše projekty od ostatných.
2. Široké možnosti využitia: Ideálna na pridanie osobitého dotyku k odevom, doplnkom alebo dekoráciám, táto stuha je naozaj multifunkčná.
3. Trvanlivosť farieb: Vďaka použitiu kvalitných materiálov a farieb v tlači v našej výrobe, farby zostávajú živé a dlhotrvajúce aj po mnohých praniach.
Vymýšľame pre Vás len to najoriginálnejšie:
Tím našich grafikov a vývojárov pre Vás vymýšľa produkty, ktoré sa inde nedajú kúpiť, aby ste mohli šiť najoriginálnejšie oblečenie a doplnky. Zažite radosť zo šitia s jedinečnými stuhami z Takoy.

Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: