Reflexný vodeodolný zips deliteľný 5mm - 55 cm s čiernym bežcom

Skladom viac ako 50,0 ks
U Vás doma v utorok 30.04.
2,15 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-14344
Dĺžka: 55 cm, Šírka: 5 mm

Reflexný vodeodolný deliteľný zips – zvýšte svoju bezpečnosť a bezpečnosť svojich detí

Predstavujeme Vám náš reflexný vodeodolný deliteľný zips, navrhnutý špeciálne pre zvýšenie bezpečnosti chodcov v nočných alebo znížených svetelných podmienkach. Tento inovatívny zips je ideálnym riešením pre bundy a mikiny, kde kombinuje funkčnosť s bezpečnostnými prvkami. Jeho reflexná povrchová úprava odráža svetlo prichádzajúcich vozidiel, čím zvyšuje viditeľnosť a bezpečnosť nositeľa.

Prečo si vybrať náš reflexný vodeodolný deliteľný zips?
Reflexná ochrana: Zabezpečuje lepšiu viditeľnosť v noci alebo pri slabom osvetlení tým, že odráža svetlo prichádzajúcich áut a iných zdrojov svetla.
Vodeodolnosť: Zips je navrhnutý tak, aby odolával vode, čo ho robí ideálnym pre vonkajšie odevy používané v daždivom počasí.
Deliteľný dizajn: Ľahko sa otvára a zatvára, čo umožňuje pohodlné nosenie a vyzliekanie odevov.
Univerzálne použitie: Perfektný pre širokú škálu odevov, vrátane outdoorových bund, športových mikín a iných odevov vyžadujúcich vysokú úroveň flexibility a odolnosti.
Jednoduchá inštalácia: Zips je navrhnutý pre jednoduché našitie na rôzne typy tkanín, čo umožňuje rýchlu a efektívnu úpravu odevov.
Aplikačné tipy
Pre optimálne výsledky a zabezpečenie dlhodobej funkčnosti a odolnosti, odporúčame zips našívať špeciálnou strojovou pätkou na zips, aby sa zabezpečilo jeho správne umiestnenie a zachovala nepremokavosť.

Záruka kvality
Náš reflexný vodeodolný deliteľný zips je vyrobený z materiálov najvyššej kvality, s dôrazom na bezpečnosť a trvanlivosť. S týmto produktom môžete znížiť riziko nehôd počas nočného pohybu a zároveň si udržať sucho a pohodlie. Vyberte si našu kvalitu a zabezpečte si bezpečnejší a pohodlnejší životný štýl.


Zipsová kytica

Zipsová kytica
Inšpiráciu nájdete vo videu.
Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: