Plavkové zapínanie / zapínanie na motýliky 18mm zlatý

Skladom viac ako 50,0 ks
U Vás doma vo štvrtok 02.05.
1,00 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-13930

Farebné varianty

Vnútorný prievlak: 18 mm
Rozmery zapnutej spony: 20 x 23 mm

Kovové zapínanie pre plavky a motýliky - elegancia, ktorá vydrží

Vytvorte dokonalý plážový vzhľad alebo doplnok na špeciálne príležitosti s našim vysokokvalitným kovovým zapínaním. Naše odolné plavkové zapínanie je navrhnuté tak, aby odolávalo nielen slaným a chlorovaným vodám, ale tiež aby poskytovalo elegantný vzhľad pri použití na motýlikové zapínanie.

Hlavné vlastnosti produktu:

Odolná konštrukcia: Vyrobené z pevného kovu, toto zapínanie je rezistentné voči korózii a opotrebeniu, čo zaručuje dlhú životnosť.
Univerzálne použitie: Či už hľadáte dokonalé zapínanie pre Vaše plavky alebo štýlový motýlik, naše kovové zapínanie poskytne spoľahlivé a estetické riešenie.
Elegantný dizajn: Jeho jednoduchá, ale štýlová forma zaručuje, že Vaše oblečenie bude vyzerať bezchybne, bez rušivých elementov.
Jednoduchá inštalácia: Vďaka premyslenej konštrukcii je naše zapínanie ľahko pripevniteľné k rôznym typom tkanín, čo umožňuje rýchlu a pohodlnú montáž.
Veľkostná variabilita: Uni najpoužívanejšia veľkosť, ktorá zodpovedá Vašim konkrétnym potrebám a dizajnovým požiadavkám.
Naše kovové zapínanie je ideálne pre DIY nadšencov, profesionálnych dizajnérov, ale aj pre výrobcov plaviek a príslušenstva. Vybavte sa týmto nevyhnutným kúskom galantérie a zabezpečte, aby Vaše výtvory boli nielen pekné, ale aj praktické.

Pridajte produkt do svojho nákupného košíka dnes a zaistite, že Vaše módne kúsky budú vyzerať a držať rovnako dobre.

Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: