Panel so strihom S funkčný úplet set čiapka a nákrčník myška blond čierna

Skladom 23,0 ks
U Vás doma v piatok 03.05.
6,99 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-15284

Tento vzor na iných druhoch látok:

Zloženie: 95% polyester, 5% elastan
Gramáž: 190 g/m2
Rozmer panelu: 53x118cm ± 2cm
Vhodné pre veľkosť hlavy 48-50 cm.
Nákrčník je pri všetkých veľkostiach rovnaký.
Obvod nákrčníku je cca 50cm.

Rubová strana látky je biela.
Látka má OEKO-TEX Standard 100.

Objavte unikátny a inovatívny produkt pre všetkých nadšencov šitia a módy - Panel set čiapka a nákrčník. Tento špeciálny látkový panel obsahuje predtlačený strih na obojstrannú čiapku a obojstranný nákrčník. Tento panel prináša revolučný prístup k tvorbe odevov, ktorý ušetrí Váš čas a energiu. Vyvinutý z vysoko kvalitného funkčného úpletu s polyesterovým zložením, je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálny komfort a odolnosť.

Výhody produktu:
1. Jednoduchosť použitia: Na našom látkovom paneli je už vytlačený strih pre čiapku a nákrčník, takže všetko, čo musíte urobiť, je vystrihnúť a šiť. Zabudnite na zložité prekresľovanie a obkresľovanie strihu - s našim panelom sa dostanete priamo k remeselnej časti projektu.
2. Funkčný materiál: Náš špeciálny úplet je navrhnutý tak, aby nezadržiaval vlhkosť, ale aktívne ju odvádzal. To robí tento panel set ideálnym pre športové aktivity a každodenné nosenie, zaisťujúc, že zostanete suchý a pohodlný bez ohľadu na Vaše dobrodružstvá.
3. Exkluzívny autorský dizajn: Ponúkame Vám niečo, čo nemôžete nájsť nikde inde. Náš jedinečný autorský dizajn a strih zaručujú, že výtvory budú nielen funkčné, ale aj štýlové a originálne. Staňte sa majiteľom odevu, ktorý je naozaj jedinečný.
4. Šetrnosť k životnému prostrediu: Výberom nášho panel setu sa rozhodujete pre udržateľnejšiu módu. Minimalizujete odpad z látky a podporujete lokálnu výrobu, čím prispievate k ochrane našej planéty.

Prečo si vybrať náš Panel set čiapka a nákrčník?
Náš produkt je navrhnutý aj vyrobený v Takoy a ideálny pre každého, kto hľadá kombináciu pohodlia, štýlu a udržateľnosti. Či už ste začiatočník alebo skúsený nadšenec šitia, náš panel set Vám umožní rýchlo a ľahko vytvoriť kvalitné odevy, ktoré sú nielen krásne, ale aj praktické. Ušetrite čas, užívajte si svoje hobby a buďte štýloví s naším jedinečným Panelom s predtlačeným strihom na čiapku a nákrčník.

Nenechajte si ujsť možnosť vytvoriť niečo naozaj výnimočné. Objednajte si svoj panel ešte dnes a začnite tvoriť s radosťou a vediac, že vytvárate niečo jedinečné a udržateľné. 

Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: