Panel so strihom L šifón/silky kimono melanchólia kytice na béžovej

Hodnotenie:
(1)
100% of 100
Skladom 4,0 ks
U Vás doma v utorok 30.04.
26,20 €
18,34 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-13149
Zloženie: 100% polyester
Gramáž: 60 g/m2
Rozmer panelu:150x205 ± 2 cm
Rubová strana látky je biela.

Upozornenie: Produkt sa predáva ako strih vytlačený na látke, nie ako hotový ušitý výrobok.
Strih obsahuje všetky potrebné časti. K jednotlivým dielom sú pridané záložky na zošitie, diely stačí vystrihnúť podľa vyznačených línií.

Objavte s Takoy strih na elegantné kimono vytlačený na vzdušnom šifóne a doprajte si dizajn, luxus aj originálnu autorskú potlač. Ľahký, vzdušný, hladký, padavý, mierne priesvitný, presne taký je šifón v prvotriednej kvalite, ktorý nájdete na našom eshope. Šifón je látka, ktorá zvýrazňuje ženskosť a dodáva veľmi elegantný nádych. Strih na dámske kimono vytlačený na látke uľahčí šitie a ušetrí čas. Stačí si vybrať z našej nádhernej ponuky, zvoliť si vhodnú veľkosť a pustiť sa do šitia. Dámske kimono zo šifónu je ideálne na nosenie počas letných a teplejších dní. V lete príjemne chladí pokožku a jeho vlastnosti sú podobné hodvábu. Navyše je kimono módny doplnok, ktorý vás bude určite mnohokrát sprevádzať na cestách, štýlový kúsok k bazénu či moru. Je ľahké, úsporné, veľmi praktické a okrem toho je starostlivosť o kimono zo šifónu naozaj jednoduchá. Čo rozhodne oceníte, je kvalita prevedenia. Od strihu, ktorý vznikol u nás v Takoy, cez autorský dizajn až po samotnú látku, ktorá dokonalo padne a prispôsobí sa každej žene, vďaka sťahovaciemu opasku.

Ako šiť strih na kimono: Jednoducho s našim fotopostupom. Šifón je skutočne nádherný a elegantný materiál, ktorý stojí za ušitie nejedných šiat alebo tohto nádherného kimona. Odporúčame používať rovnosteh a univerzálnu ihlu na bežné šitie látok s mierne guľatým hrotom veľkosť 75 až 80, čím jemnejší materiál, tým tenší hrot.Vyberte si z našej ponuky ihiel v prvotriednej kvalite značky Beissel, ktoré sú vyrobené v nemeckej licencii.

Tip1: Šifón je materiál, ktorý si vyžaduje trpezlivosť a presnosť. Nezabudnite na prichytenie oboch častí ešte pred samotným šitím. Uľahčíte si šitie a môžete predísť zbytočnému prešívaniu, páraniu alebo znehodnoteniu látky. Odporúčame vám preto použiť naše štipce/ svorky alebo špendlíky. Ak by ste sa rozhodli predsa len pre špendlíky, starostlivo zvážte hrúbku špendlíkov, tak, aby vám neznehodnotili látku.

Tip2: Nezabudnite na ostré a kvalitné krajčírske nožnice, ktoré vám pri strihaní zabezpečia hladké prestrihnutie látky, ale zároveň majú ergonomickú rukoväť, ktorá bude pre vás komfortná. Nožnice používajte výhradne na látku. V prípade, že nožnice používate na látku a papier súbežne, veľmi rýchlo sa otupia a znehodnotia.


AKO UŠIŤ KIMONO Z PANELU │ @TakoySK

 AKO UŠIŤ KIMONO Z PANELU │ @TakoySK
Čo tak ušiť niečo jedinečné? Kimono, ktorého strih je vytlačený priamo na paneli. Stačí len vystrihnúť a s našim návodom ušiť. Môžeš si vybrať z rôznych dizajnov, ktoré sme pre Teba navrhli a vytlačili na šifón silky.
Recenzie produktu
  1. Quality
    100%
    Naozaj najlepší!

    Hodnotenie od Giulia B.

    Posted on

Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: