Panel so strihom 36 legíny Normal tmavočervené pivónie na šedom plavkovina sport

Skladom 14,0 ks
U Vás doma v utorok 30.04.
23,99 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-13038

Tento vzor na iných druhoch látok:

Zloženie: 80% polyester, 20% elastan
Gramáž: 240 g/m2
Rozmer panelu: 160x100 ± 5cm
Rubová strana látky je biela.
Látka má OEKO-TEX Standard 100.

1 - predný a zadný diel
2 - pásec na predný diel
3 - pásec na zadný diel
C2- polovica obvodu sedu
K- bočná dĺžka legín
L- kroková dĺžka
Upozornenie: Veľkostná tabuľka udáva dámsku konfekčnú veľkosť, nie rozmery ušitého výrobku.

Upozornenie: Produkt sa predáva ako strih vytlačený na látke, nie ako hotový ušitý výrobok.
Strih obsahuje všetky potrebné časti. K jednotlivým dielom sú pridané záložky na zošitie, diely stačí vystrihnúť podľa vyznačených línií.

Objavte radosť zo šitia s našim panelom na dámske legíny, ktorý vám uľahčí šitie a ušetrí čas. Panel obsahuje všetky potrebné strihové diely na ušitie dámskych legín. Určite si vyberiete z našich nádherných originálnych autorských vzorov. Strih, dizajn a potlač, to všetko pre vás tvorí naše kreatívne oddelenie v Takoy. Dámske legíny sú potláčané na prémiovej extra elastickej látke - Sport ( 80% polyester, 20% elastan), ktorá je veľmi pružná a zároveň pevná, takže pekne drží tvar a zároveň formuje postavu. Pri kúpe panelu na dámske legíny odporúčame zmerať obvod pásu, obvod sedu (bokov), porovnať s našou tabuľkou kontrolných mier a podľa toho vybrať vhodnú veľkosť. Predný pásec legín je rovný, v šírke 10cm, zadný diel pásca je pretvarovaný.

Ako ušiť dámske legíny z panelu: Jednoducho z panelu všetky diely vystrihnete a podľa nášho foto alebo videopostupu to zvládnete hravo. Nezabúdajte na výber správnej ihly. K tomuto výrobku si vyberte ihlu s označením Stretch. Vyberte si z našej ponuky ihiel v prvotriednej kvalite značky Beissel, ktoré sú vyrobené v nemeckej licencii. Na šitie legín odporúčame používať elastické nite Atena z našej ponuky.


PANEL SO STRIHOM NA LEGÍNY

PANEL SO STRIHOM NA LEGÍNY
Inšpiráciu na šitie nájdete vo videu.
Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: