Panel na podložku na hranie / nepremokavý polyester kačka s mašľou

Skladom 12,0 ks
U Vás doma v utorok 30.04.
15,99 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-15011
Zloženie: 100 % polyester
Gramáž: 200 g/m2 ± 5 %
Rozmer panelu: 158x122cm ± 2cm

Panel obsahuje:
1x veľký kruh - priemer 120cm
2x menšie kruhy - priemer 43cm
1x najmenší kruh - priemer 34cm

Vodný stĺpec: 1000 mm
Rubová strana látky je biela.
Látka má OEKO-TEX standard 100

Upozornenie: Produkt sa predáva ako strih vytlačený na látke, nie ako hotový ušitý výrobok.

Panel podložka na hranie – spoločník pre bezstarostnú zábavu

Predstavujeme Vám panel podložka na hranie, inovatívny produkt navrhnutý s myšlienkou na pohodlie a praktickosť rodinných chvíľ. Vyrobený z kvalitného čiastočne nepremokavého polyesteru, tento panel zabezpečuje jednoduchú údržbu a odolnosť proti znečisteniu, čo robí z hrania nielen zábavu, ale aj bezstarostnú aktivitu. Súčasťou balenia je vrchná strana podložky a tri vrchné strany pre malé podložky na sedenie alebo vankúše, čím vytvára komplexné riešenie pre pohodlné hranie a relax.

Prečo si vybrať náš panel podložka na hranie:
1. Nepremokavý materiál: Vďaka nepremokavému polyesteru je tento panel odolný voči znečisteniu a ľahko udržiavateľný, stačí utrieť mokrou handričkou. Možné používať aj v exteriéri.
2. Kompletné riešenie pre hranie: Panel obsahuje horné diely na vytvorenie hlavnej podložky a dodatočných podložiek na sedenie alebo vankúše, čo poskytuje viac možností pre pohodlné hranie.
3. Jednoduchá výroba: Potrebujete dokúpiť látku na spodnú stranu a výplň - vatelín a na vankúše duté vlákno. Tento produkt umožňuje ľahké a rýchle vytvorenie bez potreby zložitých zručností.
4. Prispôsobivý dizajn: Vyberte si metráž nášho nepremokavého polyestru pre spodnú stranu podľa Vašich potrieb a preferencií, a vytvorte tak podložku, ktorá bude dokonale vyhovovať Vášmu vkusu.
5. Bezpečné a pohodlné materiály: Výberom vatelínu a dutého vlákna na výplň získate mäkké a pohodlné podložky, ktoré sú bezpečné aj pre najmenších.

Záruka top kvality od Takoy
Náš panel podložka na hranie je viac než len produkt – je to sľub zábavy, pohodlia a praktickosti pre celú rodinu. S týmto panelom získate spoľahlivého spoločníka pre hranie v interiéri aj exteriéri, ktorý odolá všetkému, čo Vaše spoločné dobrodružstvá prinesú.

Obohaťte svoj domov o multifunkčnú podložku, ktorá podporuje kreativitu a zábavu, zatiaľ čo zjednodušuje údržbu a zvyšuje pohodlie. S Panelom Podložka na Hranie od Takoy sa každý deň stáva príležitosťou pre bezstarostnú radost a spoločne strávené chvíle.

Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: