Nažehľovačka Meghan

Skladom viac ako 50,0 ks
U Vás doma v piatok 10.05.
4,70 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-13925

Rozmer: 14,7x21 ± 1 cm

Nažehľovačky - Vylepšite alebo opravte svoje oblečenie veľmi jednoducho.

Naše nažehľovačky predstavujú zábavný a kreatívny spôsob, ako pridať osobný štýl a originalitu Vášmu oblečeniu a textilným projektom. Tieto malé, ale výrazné vyšívané alebo glitrové obrázky s nažehľovacím filmom sú rýchlym a jednoduchým spôsobom, ako vylepšiť alebo rýchlo zakryť malé poškodenie na oblečení.

Hlavné Vlastnosti:

Jednoduchá aplikácia: Nažehľovačky sú ľahko nažehliteľné žehličkou na oblečenie alebo iný textil. Stačí krátky čas a máte hotový nový look.
Kreatívne možnosti: Naša ponuka zahŕňa rôzne motívy a štýly, od vyšívaných kvetov až po lesklé flitre, aby ste mohli vyjadriť svoju jedinečnú osobnosť.
Vhodné pre rôzne projektové účely: Použite nažehľovačky na oživenie svojich tričiek, tašiek, nohavíc, čiapok a ďalšieho textilu.
Trvanlivosť a kvalita: Nažehľovačky sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, aby vydržali aj po mnohých praniach a nosení.
S našimi nažehľovačkami môžete rýchlo a ľahko pridať šmrnc a originalitu do Vášho oblečenia. Nech ste kreatívny dizajnér alebo nadšený kutil, naše nažehľovačky umožnia vytvoriť jedinečný vzhľad, ktorý Vás bude vždy vystihovať.
Náš cieľ je poskytovať vám kreatívne nástroje pre textilné projekty, ktoré vás inšpirujú a umožňujú vyjadriť svoju osobnú štýlovú víziu. Objednajte si naše nažehľovačky ešte dnes a začnite oživovať svoje textílie jedným jednoduchým nažehlením.

 


Ako ušiť NÁDHERNÝ TOP za pár minút | Vianočné šitie

Ako ušiť NÁDHERNÝ TOP za pár minút | Vianočné šitie
Inšpiráciu na šitie nájdete vo videu.
Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: