Kruh na vyšívanie bambusový 20cm

Skladom viac ako 50,0 ks
U Vás doma v piatok 03.05.
4,30 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-13866
Zloženie: 100% bambus
Priemer kruhu: 20 cm

Bambusový kruh na vyšívanie: Od krásnych stehov po dekoratívny umelecký rám

Objavte univerzálnosť a krásu bambusových kruhov na vyšívanie z nášho eshopu! Tieto všestranné kruhy sú ideálnou voľbou pre každého nadšenca vyšívania, od začiatočníkov až po profesionálov.

Vlastnosti, ktoré robia náš bambusový kruh na vyšívanie jedinečným:

Praktický dizajn: Každý kruh je navrhnutý tak, aby plátno mohlo byť jednoducho upevnené a natiahnuté, čo zabezpečí pohodlie pri vyšívaní a dokonalé výsledky.
Multifunkčná pomôcka: Nielenže je skvelý pre vyšívanie, ale môže slúžiť aj ako originálny dekoračný rám, ktorý vynikne na stene s Vašou dokončenou výšivkou.
Kreativita bez hraníc: Okrem vyšívaných projektov, je ideálny aj pre tvorbu macramé dekorácií, čím rozšíri spektrum Vašej tvorivosti.
Eko-priateľský bambus: Vyberajte z našej ponuky kruhov vyrobených z odolného a udržateľného bambusu, ktorý pridáva každému projektu prirodzenú estetiku.
Rôzne veľkosti: Ponúkame rôzne veľkosti, aby ste si mohli vybrať presne taký kruh, ktorý bude vyhovovať rozmerom Vašich vyšívacích projektov.
Buďte svedkami, ako sa vaše vyšívanie mení na umelecké dielo s našimi bambusovými kruhmi. Pre tých, ktorí milujú kvalitu a funkčnosť spojenú s jednoduchosťou použitia, sú naše kruhy na vyšívanie tým pravým riešením. Vytvorte si doma krásne vyšívané umelecké diela alebo osobité dekorácie, ktoré oživia každý priestor. Vyberte si z našej ponuky ešte dnes a začnite vyšívať Vašu tvorbu s príbehom, ktorý bude hovoriť cez každý jedinečný steh.

Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: