Keprovka 20 mm čierna

Skladom viac ako 50,0 m
U Vás doma v utorok 30.04.
0,35 € / m s DPH
Konečná cena EUR
m
Kód: NS-14958

Rovnaký odtieň a kolekcia


Farebné varianty

Zloženie: 70% bavlna, 30% polyester
Šírka: 2 cm

Keprovka stuha – odolný a všestranný materiál pre širokú škálu použití

Predstavujeme Vám našu keprovku stuhu, vyrobenú z kvalitného mixu bavlny a polyesteru, ktorá je ideálna pre použitie v rôznych typoch odevov a textilných doplnkov. Táto stuha je známa svojou pevnosťou a odolnosťou, vďaka čomu je obľúbenou voľbou pre praktické i dekoratívne použitie.

Použitie keprovky stuhy
Šnúrky do odevov: Ideálna pre šnúrky do mikín, teplákových súprav a pracovného oblečenia, kde poskytuje pevnosť a dlhú životnosť.
Pútka a výstuže: Vynikajúca ako pútka k utierkam a uterákom alebo ako výstuž do švov, čím zvyšuje funkčnosť a odolnosť oblečenia.
Dekoratívne a funkčné použitie: Možno ju použiť aj na rôzne tvorivé projekty, kde jej odolnosť a estetický vzhľad pridajú hodnotu výrobkom.
Výhody keprovky stuhy
Vysoká odolnosť: Mix bavlny a polyesteru zaručuje vysokú pevnosť a odolnosť materiálu proti opotrebeniu.
Praktickosť a estetika: Keprová väzba dodáva stuhe atraktívny vzhľad a zároveň zaisťuje jej funkčnosť v náročných podmienkach.
Univerzálnosť: Jej použitie nie je obmedzené len na odevy, ale rozširuje sa aj do domácich textílií a ďalších oblastí, kde je potrebná pevná a trvanlivá tkanina.

Záruka kvality
Naša keprovka stuha je navrhnutá tak, aby spĺňala najvyššie štandardy kvality a funkčnosti. Vyberte si našu stuhu a získajte spoľahlivý materiál, ktorý vydrží a zároveň pridá estetickú hodnotu Vašim projektom. Objednajte dnes a objavte, ako keprovka stuha môže obohatiť Vaše odevné a dekoratívne projekty. 

Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: