Hotový funkčný patent motivačné texty - Enjoy your life 1

Skladom 20,0 ks
U Vás doma v piatok 03.05.
3,50 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-15032
Zloženie: 95% polyester, 5% elastan
Gramáž: 250 g/m2
Rozmery: dĺžka 160 cm, výška 7 cm (dvojmo)
Rubová strana látky je biela.
Látka má OEKO-TEX Standard 100.

Patent s motivačnými textami – doplňte svoje oblečenie autorským dizajnom

Predstavujeme Vám náš unikátny patent s motivačnými textami, špeciálne navrhnutý a potlačený v našej vlastnej výrobe. Tento inovatívny produkt je ideálny pre pridanie osobitého charakteru a inšpirácie na rukávy a lemy teplákov, mikín a iných odevov. S naším patentom môžete nielen zvýrazniť svoj štýl, ale aj posunúť Vaše odevy na novú úroveň s motivačnými odkazmi, ktoré inšpirujú a motivujú.

Prečo si vybrať náš patent s motivačnými textami?
Osobitý dizajn: Naše látky sú obohatené o motivačné texty, ktoré pridávajú unikátny a osobný dotyk Vašim odevom.
Vysoká kvalita tlače: Používame len najlepšie techniky tlače, aby sme zabezpečili, že texty sú čisté, trvanlivé a dobre čitateľné.
Všestrannosť použitia: Náš patent je perfektný pre rôzne aplikácie na oblečení, vrátane lemov na tepláky, mikiny, ale aj športové oblečenie. Jeden kus patentu vystačí na pás dospeláckej mikiny alebo nohavíc a na 2 ks lemov rukávov.
Inšpiratívny vplyv: S našimi motivačnými textami môže každý kúsok oblečenia poslúžiť ako zdroj inšpirácie a pozitívnej energie v každodennom živote.
Prispôsobenie na mieru: Ponúkame možnosť prispôsobiť texty podľa Vašich osobných preferencií alebo potrieb, čo z našich látok robí ideálny výber pre osobné projekty alebo darčeky.

Záruka top kvality od Vášho eshopu
S našim patentom s motivačnými textami si môžete byť istí, že získate produkt, ktorý nie len vyzerá skvele, ale je aj praktický a inšpirujúci. Investujte do našich látok a vytvorte odevy, ktoré nie sú len časťou Vášho šatníka, ale aj zdrojom motivácie pre každý deň.

Objavte, ako môžu naše látky s motivačnými textami obohatiť Vašu garderóbu a dodávať Vám a Vašim blízkym pozitívnu energiu a inšpiráciu. Staňte sa súčasťou našej kreatívnej komunity a začnite šiť s radosťou odevy, ktoré hovoria viac než tisíc slov!

Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: