Fotostena 160x265 cm ružovo-šedá stena

Skladom 5,0 ks
U Vás doma v utorok 30.04.
33,00 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-15004
Zloženie: 100 % polyester
Gramáž: 190 g/m2 ± 5 %
Celkový rozmer: 160x265cm ± 5 cm
Vodný stĺpec: 1000 mm
Rubová strana látky je biela.
Látka má OEKO-TEX standard 100

Fotoplátno panel – látkový panel bez konštrukcie, nepremokavá perfekcia pre každé fotoštúdio od Takoy

Predstavujeme Fotoplátno panel, inovatívne riešenie pre vaše fotografické potreby, navrhnuté v našom ateliéri a vytlačené v našej vlastnej výrobe.. Tento panel je vyrobený z vysoko kvalitného nepremokavého polyesteru, čo ho robí ideálnym pre domáce fotoštúdio aj profesionálny ateliér. S jeho jednoduchou údržbou a dostatočnými rozmermi pre fotografovanie ponúka tento produkt perfektné pozadie pre všetky Vaše fotografické projekty.

Prečo si vybrať náš fotoplátno panel:
1. Nepremokavý polyester: Vďaka použitiu nepremokavého materiálu je fotoplátno odolné voči znečisteniu a ľahko udržiavateľné, stačí utrieť mokrou handričkou.
2. Ideálne rozmery pre fotografovanie: S dostatočnými rozmermi na fotenie je tento panel perfektnou voľbou pre každého, od amatérov až po profesionálov, poskytujúc široké možnosti použitia.
3. Exkluzívny dizajn: Navrhnuté v našom ateliéri a vytlačené v našej vlastnej výrobe, fotoplátno značky Takoy prináša unikátne a originálne vzory, ktoré obohatia Vaše fotografické projekty.
4. Jednoduchá montáž a skladovanie: Fotoplátno je ľahké a flexibilné, čo zabezpečuje jednoduchú inštaláciu a skladovanie na rolke bez potreby veľkého priestoru.
5. Multifunkčné využitie: Či už potrebujete pozadie pre portréty, produktové fotografovanie alebo rôzne iné kreatívne fotenie, náš panel fotoplátno sa prispôsobí Vašim potrebám.

Záruka top kvality od Takoy
Fotoplátno panel od značky Takoy predstavuje vrchol v oblasti fotografických pozadí, kombinujúc praktickosť s estetickou hodnotou. Vyberte si tento produkt a zažite novú úroveň kvality a flexibility vo Vašich fotografických projektoch.
Investujte do fotoplátna, ktoré zvýši hodnotu Vašich fotografií a poskytne vám nekonečné možnosti pre kreatívnu prácu. S naším fotoplátnom sa každá fotografia stane majstrovským dielom.

Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: