Aplikácia na šaty kytica biela - ľavá strana

Skladom 22,0 ks
U Vás doma v utorok 07.05.
6,90 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-14957

Farebné varianty

Celkový rozmer: 21x12cm

Vyšívaná aplikácia na šaty – oživte Vaše odevy majstrovským dotykom

Predstavujeme Vám vyšívanú aplikáciu na šaty, dokonalý spôsob, ako pridať osobitý charakter akémukoľvek kúsku vo Vašom šatníku. Táto ručne vyšívaná aplikácia je navrhnutá tak, aby transformovala bežné odevy na diela umenia, ponúkajúc nekonečné možnosti pre personalizáciu a zdobenie Vašich obľúbených šiat. Či už ide o elegantné večerné róby, každodenné šaty alebo svadobné šaty, naša vyšívaná aplikácia pridáva ten správny dotyk luxusu a originality.

Prečo si vybrať našu vyšívanú aplikáciu na šaty?
1. Unikátny dizajn: Každá aplikácia je navrhnutá s dôrazom na detail, čím Vašim šatám dodáva jedinečný a neopakovateľný vzhľad.
2. Vysoká kvalita: Používame len tie najlepšie materiály a techniky vyšívanie, aby sme zabezpečili, že každá aplikácia je nielen krásna, ale aj odolná a trvanlivá.
3. Jednoduchá aplikácia: Naša vyšívaná aplikácia je navrhnutá pre jednoduché prišitie alebo aplikovanie na šaty, čo umožňuje rýchlu a efektívnú personalizáciu Vašich odevov.
4. Flexibilita v použití: Tieto aplikácie sú dokonalé pre rôzne príležitosti – od zvýraznenia večerných a svadobných šiat až po oživenie každodenných outfitov.
5. Inšpirácia pre kreativitu: Ponúkame škálu motívov a farieb, ktoré Vás inšpirujú k experimentovaniu a hľadaniu nových spôsobov, ako vyjadriť osobný štýl.

Záruka top kvality
S našou vyšívanou aplikáciou na šaty otvárate dvere k svetu neobmedzenej kreativity a štýlu. Tento produkt je viac než len doplnok – je to vyjadrenie Vášho jedinečného vkusu a záväzku k vysokokvalitnému remeslu.


ŠATY na špeciálne PRÍLEŽITOSTI za pár MINÚT

ŠATY na špeciálne PRÍLEŽITOSTI za pár MINÚT
Inšpiráciu na šitie nájdete vo videu.

Ako ušiť NÁDHERNÝ TOP za pár minút | Vianočné šitie

Ako ušiť NÁDHERNÝ TOP za pár minút | Vianočné šitie
Inšpiráciu na šitie nájdete vo videu.
Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: