Zips Sarah vodeodolný s dvoma bežcami 5 mm - béžová 80 cm

Skladom 16,0 ks
U Vás doma v stredu 03.04.
2,60 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-12167
Informovať ma pri naskladnení väčšieho množstva, ako je aktuálne skladom Klikni tu
Dĺžka: 80 cm, Šírka: 5 mm

Vodeodolný zips s dvomi bežcami - špičková funkčnosť a ochrana vo Vašom oblečení. Rôzne farby, super ceny.

Naše vodeodolné zipsy s dvomi bežcami sú ideálnym riešením pre zabezpečenie Vašej pohodlnosti a ochrany pred dažďom. Tieto zipsy sú vybavené špeciálnou nepremokavou vrstvou a sú dostupné v rôznych dĺžkach a farbách. Sú široko používané na bundy, kabáty, mikiny a iné typy vrchného oblečenia.

Hlavné Vlastnosti:
Nepremokavá ochrana: Naše zipsy sú navrhnuté s ohľadom na nepremokavosť, čo zabezpečuje, že zips nepremokne a vy zostanete suchí aj v daždivom počasí. Oceníte to na outdoorovom oblečení pri svojich výletoch.
Variabilita dĺžok: S rôznymi dĺžkami zipsu nájdete to správne riešenie pre Váš konkrétny projekt.
Dva bežce: Dva bežce na zipse zabezpečujú, že pri dlhých bundách alebo kabátoch môžete jednoducho otvoriť spodnú časť zipsu, čo umožňuje pohodlnú chôdzu.
Rôzne farby: Naša široká paleta farieb vám umožní vybrať si farebnú možnosť, ktorá dokonale ladí s Vaším štýlom a dizajnom oblečenia.

S našimi vodeodolnými zipsami s dvomi bežcami môžete spojiť špičkovú funkčnosť s ochranou pred nepriaznivým počasím. Bez ohľadu na to, či plánujete nový projekt alebo opravu existujúceho oblečenia, naše zipsy sú tu, aby Vám pomohli dosiahnuť dokonalý výsledok.

Náš cieľ je ponúknuť Vám textilné riešenia, ktoré uľahčia Vaše šitie. Objednajte si náš vodeodolný zips s dvomi bežcami ešte dnes a ochráňte sa pred dažďom so štýlom a komfortom.


Zipsová kytica

Zipsová kytica
Inšpiráciu nájdete vo videu.
Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: