Sedlársky nit skrutkovací farba medená

Skladom viac ako 50,0 ks
U Vás doma v stredu 03.04.
0,70 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-12611
Informovať ma pri naskladnení väčšieho množstva, ako je aktuálne skladom Klikni tu

Farebné varianty

Priemer: 1 cm
Dĺžka: 0,8 cm

Sedlársky skrutkovací nit – nevyhnutná ochrana pre Vaše tašky a kabelky

Predstavujeme Vám sedlársky skrutkovací nit, revolučný doplnok navrhnutý špeciálne pre ochranu Vašich tašiek a kabeliek. Tento praktický nástroj je ideálnym riešením na zachovanie krásy a trvanlivosti Vašich obľúbených doplnkov. Montuje sa priamo na spodnú časť tašiek a kabeliek, čím poskytuje spoľahlivú ochranu pred opotrebením alebo poškodením pri položení na zem alebo iné povrchy.

Prečo si vybrať sedlársky skrutkovací nit:
1. Efektívna ochrana: Tento skrutkovací nit efektívne chráni spodnú časť Vašej tašky alebo kabelky pred škrabancami, špinou a opotrebením, predlžujúc tak životnosť Vašich obľúbených doplnkov.
2. Jednoduchá montáž: Vďaka skrutkovaciemu mechanizmu je montáž tohto nitu rýchla a jednoduchá, nevyžaduje žiadne špeciálne náradie ani zručnosti, čo umožňuje ľahkú aplikáciu na akúkoľvek tašku alebo kabelku.
3. Vysoká kvalita a odolnosť: Vyrobený z vysokokvalitných materiálov, tento nit zaručuje dlhodobú odolnosť a spoľahlivosť, čím ochráni Vaše doplnky pri každodennom používaní.
4. Univerzálny dizajn: Jeho diskrétny a elegantný dizajn sa hodí k širokej škále tašiek a kabeliek, čím zabezpečuje, že ochranný nit neovplyvní estetický vzhľad vašich doplnkov.
5. Neoceniteľný doplnok: Tento sedlársky nit je nevyhnutným doplnkom pre každého, kto si praje udržať svoje tašky a kabelky v bezchybnom stave bez ohľadu na to, kde sú uložené alebo položené.

Záruka top kvality
Naš sedlársky skrutkovací nit je viac než len praktickým doplnkom – je to investícia do dlhodobej funkčnosti obľúbených tašiek a kabeliek. Vyberte si tento produkt a zabezpečte, že Vaše doplnky zostanú chránené a štýlové, nech už sa s nimi ocitnete kdekoľvek.

AKO UŠIŤ KABELKU | TAŠKU | NA BEŽNOM ŠIJACOM STROJI

AKO UŠIŤ KABELKU | TAŠKU | NA BEŽNOM ŠIJACOM STROJI
Inšpiráciu na šitie nájdete vo videu.
Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: