Nažehľovačka flitrové srdiečko strieborné

Skladom viac ako 50,0 ks
U Vás doma v stredu 03.04.
0,99 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-12743
Informovať ma pri naskladnení väčšieho množstva, ako je aktuálne skladom Klikni tu

Farebné varianty

Rozmer: 6,3x6cm

Nažehľovačky - Vylepšite alebo opravte svoje oblečenie veľmi jednoducho.

Naše nažehľovačky predstavujú zábavný a kreatívny spôsob, ako pridať osobný štýl a originalitu Vášmu oblečeniu a textilným projektom. Tieto malé, ale výrazné vyšívané alebo glitrové obrázky s nažehľovacím filmom sú rýchlym a jednoduchým spôsobom, ako vylepšiť alebo rýchlo zakryť malé poškodenie na oblečení.

Hlavné Vlastnosti:

Jednoduchá aplikácia: Nažehľovačky sú ľahko nažehliteľné žehličkou na oblečenie alebo iný textil. Stačí krátky čas a máte hotový nový look.
Kreatívne možnosti: Naša ponuka zahŕňa rôzne motívy a štýly, od vyšívaných kvetov až po lesklé flitre, aby ste mohli vyjadriť svoju jedinečnú osobnosť.
Vhodné pre rôzne projektové účely: Použite nažehľovačky na oživenie svojich tričiek, tašiek, nohavíc, čiapok a ďalšieho textilu.
Trvanlivosť a kvalita: Nažehľovačky sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, aby vydržali aj po mnohých praniach a nosení.
S našimi nažehľovačkami môžete rýchlo a ľahko pridať šmrnc a originalitu do Vášho oblečenia. Nech ste kreatívny dizajnér alebo nadšený kutil, naše nažehľovačky umožnia vytvoriť jedinečný vzhľad, ktorý Vás bude vždy vystihovať.
Tip: Nažehľovačky odporúčame posilniť stehom, aby sa pri praní neuvoľnili.
Náš cieľ je poskytovať vám kreatívne nástroje pre textilné projekty, ktoré vás inšpirujú a umožňujú vyjadriť svoju osobnú štýlovú víziu. Objednajte si naše nažehľovačky ešte dnes a začnite oživovať svoje textílie jedným jednoduchým nažehlením.

 


"

Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: