Našívacia reflexná páska 2 cm

Skladom viac ako 50,0 m
U Vás doma v stredu 03.04.
0,50 € / m s DPH
Konečná cena EUR
m
Kód: NS-12607
Informovať ma pri naskladnení väčšieho množstva, ako je aktuálne skladom Klikni tu
Šírka: 2 cm

Reflexná páska od Takoy: zvýšte svoju viditeľnosť a bezpečnosť

Keď príde reč na bezpečnosť a dizajn, náš e-shop Takoy vám prináša iba to najlepšie. Predstavujeme Vám našu našívaciu reflexnú pásku - neoceniteľný spoločník pre všetkých, ktorí hľadajú spojenie praktickosti a štýlu.

Výhody reflexnej pásky od Takoy:

Vysoká viditeľnosť: Naše reflexné pásky sú navrhnuté s myšlienkou na maximálnu bezpečnosť. Vďaka ich výraznému reflexnému povrchu efektívne odrážajú svetlo prichádzajúcich áut, čo zabezpečuje vysokú viditeľnosť aj v nepriaznivých svetelných podmienkach.

Odolný materiál: Vybrali sme len najodolnejšie materiály na výrobu týchto pások. Vďaka tomu je naša reflexná páska odolná voči opotrebeniu, poveternostným vplyvom a dlhodobo udržuje svoje vlastnosti.

Flexibilné použitie: Páska je tak navrhnutá, aby sa dala ľahko a rýchlo prišiť na rôzne odevy a doplnky. Bez ohľadu na to, či ju chcete umiestniť na bundu, mikinu, tašku alebo batoh, zabezpečí odraz svetla a maximálnu viditeľnosť v tme v akomkoľvek počasí.

Galantéria od Takoy: Ako e-shop so zameraním na metráž dizajnových látok, ktoré si sami navrhujeme a potláčame, sme hrdí na našu kolekciu galantérie, ktorá zahŕňa tak účelové produkty ako je táto reflexná páska.

Neprepásnite príležitosť skombinovať bezpečnosť s výnimočným dizajnom. V našom e-shope Takoy nájdete nielen dizajnové látky, ale aj praktické doplnky, ktoré zvyšujú Vašu bezpečnosť. Objednajte si ešte dnes.

Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: