Vianočné ozdoby

Ako si ušiť vianočné ozdoby

z nášho originálneho panelu

1





Kto by nemiloval Vianoce? Domov, pohoda, kľud, rodinná atmosféra a samozrejme vianočný stromček. Čo tak si tento rok ozdobiť stromček originálne s ručne vyrábanými ozdobami?

Môžeš k ich výrobe zapojiť celú rodinu a užiť si spolu rodinnú atmosféru už teraz. U nás nájdeš unikátny panel, ktorý si môžeš objednať na našej webovej stránke. Na jednom paneli sú vytlačené všetky originálne, rozkošné vianočné ozdoby. Panel stačí už len nastrihať a zošiť jednotlivé ozdoby. Je to naozaj jednoduché a ak by si nám neverila, pozri si náš stručný foto-návod alebo video-návod

Čas výroby: 10 ks za 40- 60minút

Náročnosť: vhodné aj pre začiatočníkov

Budeme potrebovať:

Látka

Látka, na ktorej sú naše ozdoby vytlačené je kvalitná bavlna standard. Je je prírodná bavlnená tkaná látka s plátnovou väzbou. Bavlna standard sa veľmi jednoducho šije aj domácim šijacím strojom, takže prácu s ním zvládnu aj začiatočníci.

1. Pripravíme si panel s vianočnými ozdobami a kvalitné nožnice, s ktorými sa dobre manipuluje.

2

2. Vystrihneme si ozdoby.

3

3. Nastriháme si stuhy. My sme si zvolili dĺžku stuhy 28 cm.

4

4. Našpendlíme okraje stužky na lícnu strany ozdoby a prešijeme ich viac krát, nech nám poriadne drží!

5

6

5. Dáme na seba lícom k lícu vždy rovnaké motívy vianočných ozdôb, spojíme ich špendlíkmi a šijeme dookola po rubnej strane. Šijeme približne 0,5 cm od okraja s vynechaním otvoru na prevrátenie.

7

6. Obstrihneme okraje na cca. 2 mm dookola. V niektorých miestach urobíme aj zástrihy, aby sme po prevrátení dostali krajšie línie našej vianočnej ozdoby.

8

7. Prevrátime ozdobu na lícnu stranu.

9

8. Naplníme ozdobu dutým vláknom.

10

11

9. Spojíme šitím vynechaný otvor ozdoby.

12

13

Takto jednoducho si ušijeme všetky ozdoby na stromček Každý panel má desať originálnych vianočných ozdôb.

14

Ak sa Ti zapáčia, neváhaj si ich objednať viac a ak budeš chcieť svoju vianočnú výzdobu dotiahnuť k úplnej dokonalosti, môžeš si k ozdobám objednať rovno aj látku s potlačou s rovnakým motívom, ktorú vieš použiť napríklad na vianočné prestieranie.

15

Želáme Ti krásnu a pohodovú predvianočnú prípravu.





Ako ušiť vianočné ozdoby

Ako ušiť vianočné ozdoby
U nás nájdeš unikátny panel, ktorý je plný rozkošných vianočných ozdôb. Stačí ich len nastrihať, zošiť a naplniť. Urob si originálnu vianočnú výzdobu s našimi ozdobami.