Elastická krajka 15cm s potlačou vyšívané lúčne kvety potlač šedá Antonia

Skladom 7,7 m
U Vás doma v stredu 03.04.
4,99 € / m s DPH
Konečná cena EUR
m
Kód: NS-13161
Informovať ma pri naskladnení väčšieho množstva, ako je aktuálne skladom Klikni tu

Tento vzor na iných druhoch látok:

Zloženie: 90% polyamid, 10% elastan
Šírka: 15 cm
Upozornenie: Vzor na látke nie je skutočná výšivka.

Objavte v Takoy metráž exkluzívnej elastickej krajky s autorskou potlačou z vlastnej dielne, akú inde nenájdete. Elastická krajka nájde svoje uplatnenie pri šití luxusného spodného prádla, doplnkov šiat, sukní, blúzok, ale aj dekorácií, ktoré získajú elegantný nádych. Krajka má fantastickú šírku 15 cm, je nesmierne jemná na dotyk, neškriabe a je mimoriadne poddajná. V našej ponuke objavíte nové autorské dizajny s potlačou kvetov alebo dokonca ombré dizajn, ktorý je farebne, kvalitou aj samotným prevedením aktuálnym módnym trendom.
Správne zvolený technologický postup šitia zabezpečuje dlhodobú funkčnosť krajky.

Ako šiť krajku s elastanom: Odporúčame používať ihlu na elastické materiály (STRETCH so zaobleným hrotom veľkosť 75 až 80, čím jemnejší materiál, tým tenší hrot). Aby ste zachovali elasticitu látky, šite overlockom alebo na domácom stroji použite cik-cakový, overlockový steh alebo steh v tvare písmena Z.

Tip1: Krajka je materiál, ktorý si vyžaduje trpezlivosť a presnosť. Preto vám odporúčame pri šití krajky, použiť pásik obyčajného kancelárskeho papiera, cez ktorý budete látku zošívať. Vďaka tomu ľahšie spojíte vrchný a spodný materiál dokopy. Následne papier jednoducho, ale opatrne vytrhnite.

Tip2: Nezabudnite na dobré uchytenie oboch častí ešte pred samotným šitím. Uľahčíte si šitie a môžete predísť zbytočnému prešívaniu, páraniu alebo znehodnoteniu látky. Odporúčame vám preto použiť naše štipce/ svorky alebo špendlíky. V tomto prípade by sme zvolili svorky, pretože špendlíky nemusia dobre látku držať.


Ako ušiť Podprsenku, nohavičky a šortky JEDNODUCHO

Ako ušiť Podprsenku, nohavičky a šortky JEDNODUCHO
Inšpiráciu na šitie nájdete vo videu.
Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: