Dekoračné bavlnené strapce 10 cm ecru / balenie 6 ks

Skladom viac ako 50,0 ks
U Vás doma v stredu 03.04.
3,99 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: NS-12566
Informovať ma pri naskladnení väčšieho množstva, ako je aktuálne skladom Klikni tu

Farebné varianty

Dĺžka: 10 cm

Dekoračné bavlnené strapce od Takoy – kreativita bez hraníc

Ponorte sa do sveta nekonečnej kreativity s dekoračnými bavlnenými strapcami od Takoy, kde každý detail má svoje miesto a význam. Tieto úzke textilné doplnky, ponúkané vo výhodnom balení, sú dokonalým riešením pre každého, kto hľadá jednoduchý a efektívny spôsob, ako pridať osobitý charakter a štýl svojim odevom, taškám, obuvi a ďalším doplnkom.

Prečo si vybrať naše dekoračné bavlnené strapce
1. Univerzálna dekorácia: Strapce pridávajú zaujímavý vizuálny rozmer a textúru, či už sú aplikované na oblečenie, tašky, obuv alebo iné doplnky.
2. Základná paleta farieb: Naša ponuka zahŕňa základnú paletu farieb, ktorá vám umožní ľahké zladenie a rýchle rozhodovanie, čím zjednodušuje Váš tvorivý proces.
3. Kombinovateľnosť s inou galantériou: Strapce môžete ľahko kombinovať s inými typmi galantérie, aby ste vytvorili jedinečný a neopakovateľný kúsok, ktorý odráža Vašu osobnosť a kreativitu.
4. Vysoká kvalita bavlny: Naše strapce sú vyrobené z kvalitnej bavlny, čo zaručuje ich trvanlivosť a príjemný dotyk, čím pridávajú vašim projektom nielen štýl, ale aj komfort.
5. Inšpirácia pre kreativitu: Otvorte sa novým možnostiam zdobenia a inšpirujte sa našou širokou ponukou, aby ste svojim projektom vdýchli nový život a originalitu.

Záruka top kvality od Takoy
Dekoračné bavlnené strapce od Takoy sú viac než len doplnky – sú kľúčom k oživeniu vašej kreativity a individuality. Ponúkame vám vysoko kvalitný produkt, ktorý zabezpečí, že Vaše kreatívne projekty budú nielen krásne, ale aj originálne a trvanlivé.

Objavte nové možnosti zdobenia a urobte z Vašich odevov, tašiek a doplnkov niečo výnimočné s našimi dekoračnými bavlnenými strapcami. S galantériou od Takoy sa Vaša kreativita stretáva s nekonečnými možnosťami dizajnu a štýlu.

Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: