2. Trieda - Panel so strihom na softshell bundu nočný kolibrík 158

Skladom 3,0 ks
U Vás doma v pondelok 29.04.
27,99 €
19,59 € / ks s DPH
Konečná cena EUR
ks
Kód: 2TR1-NS-11571
Zloženie: 100% polyester+Membrána: 100% TPU
Vnútorná vrstva: fleece (100% PES)
Gramáž: 320 g/m2
Šírka látky: 142 ± 2 cm
Vodeodolnosť 10000 mm
Priedušnosť 3000 g/m2/24h
Náš zimný sofsthell na prvý dojem pôsobí tenšie avšak je to spôsobené tlakom pri potlači. Gramáž ostáva zachovaná a parametre zostávajú nezmenené.
Softshellový panel, na ktorom je vytlačený strih konkrétnej veľkosti stačí vystrihnúť a šiť. Strih so vzorom je vytlačený priamo na softshellovej látke. Strih obsahuje všetky potrebné časti. Jednotlivé diely v strihu sú navrhnuté vrátane prídavkov na odševky. Na kompletné ušitie bundy potrebujete dokúpiť len zips v potrebnej dĺžke.
POZOR II. trieda
Možnosť kúpiť iba metráž uvedenú pri produkte.

Na zadnom diele sú svetlejšie pásy,je to chyba tlače.


Panel zo zimného softshellu, na ktorom je vytlačený kompletný strih na ušitie bundy. K strihu si potrebujete dokúpiť zips, rozmer nájdete v tabuľke medzi fotkami alebo vo fotopostupe k produktu. Strih je vytvorený našimi konštruktérmi v Takoy.

Softshell je praktická, priedušná a nepremokavá látka.
Softshell sa skladá z troch vrstiev: termoaktívna látka, izolačná vrstva mäkký fleece, vonkajší nepremokavý materiál s membránou. Materiál sa najčastejšie používa na výrobu vrchného oblečenia, látka odolá väčšine klimatických podmienok, vetru, dažďu...
Tento typ látky potláčame v našej vlastnej tlačiarni v sídle Takoy.

Samotný strih nie je možné kopírovať ani prekresľovať. Takisto nie je možné prekreslený strih používať na šitie ďalších produktov na predaj či predávať strih v elektronickej či vytlačenej podobe ďalej.


Ako si ušiť detskú softshellovú bundu

Ako si ušiť detskú softshellovú bundu
Je to jednoduché! Stačí si u nás objednať unikátny panel. Na jednom paneli nájdete všetky potrebné dieliky. Diely už len vystrihnete a môžete šiť.
Ohodnotiť produkt:
Ohodnotiť produkt: